kalender  -  blog  -  ploegresultaten  -  resultatenoverzicht  -  statistiek  -  historiek

 

Interclub

Deze blog bundelt aankondigingen, verslagen, en diverse berichten, alle in verband met de Interclub competitie. Wat hier toegevoegd wordt, wordt ook zichtbaar op de home page, waar alles sneller wegzakt omdat daar meer onderwerpen aan bod komen.

 

Er zijn momenteel 171 artikels beschikbaar. Om een artikel volledig te zien dient u eerst de titel ervan aan te klikken.

 

zoeken

 

 

NIC 2022-2023 R2: Resultaten en verslagen

 

Interclub R2123456

Tweede interclubzondag dit seizoen, tweede prachtige zonnige dag. De weergoden zijn ons niet zo gunstig gestemd. Althans ik schaak toch liever bij onguur weer dan op zo'n heerlijke dag.

Een cruciale zondag voor het behoud van de eerste ploeg. Rechtstreekse concurrent Oostende komt op bezoek. Toch wel enkele afzeggingen. Dus mijn voornemen om de ploegen zoveel als mogelijk in de vaste opstelling te houden mocht naar de vuilbak verwezen worden. De sterkst mogelijke vervangers werden opgeroepen om BRA 1 aan matchpunten te helpen.

...
Er zijn drie reacties.

 

NIC 2022-2023 R1: Uitslagen en verslagen

 

Interclub R1123456

Wat was het een (te?) mooie herfstdag om de nieuwe interclubcompetitie in te zetten. Heel wat spelers stoppen voor één of meerdere jaren met de interclub. Het ene seizoen is duidelijk het andere niet. Het zal moeilijk worden om de prachtprestaties van vorig seizoen te evenaren. Hoe verliep de eerste speeldag? U verneemt het hopelijk hier.

Mag ik de ploegkapiteins verzoeken hier een verslag van hun ontmoeting te posten?


Er zijn vier reacties.

 

NIC 21-22 R11: resultaten en verslagen

 

Interclub R111234567

Het was een zonnige zondag om onze laatste thuismatch van het seizoen af te werken. BRA 4 kreeg een forfaitoverwinning in de schoot geworpen. De meeste andere ploegen kregen een zware tegenstander voor de borden geschoven. Hoe verging het hen? Dat leest u hopelijk hier.

Mag ik de ploegkapiteins verzoeken hier een verslagje van hun ontmoeting te posten?


Er zijn vier reacties.

 

NIC 2021-2022 R10: Resultaten en verslagen

 

Interclub R101234567Bedenkelijk.

Het kan verkeren: vorige week nog wonnen alle teams hun ontmoeting, deze week was het tevergeefs krabben om alle teams voltallig te krijgen. Liefst 5 borden moesten jammerlijk leeg worden gelaten. Toch slaagden een aantal teams er nog in om een mooi resultaat neer te zetten. Zelfs in BRA 1, dat met 6-2 verloor werden enkele mooie individuele resultaten neergezet: Luuk hield voormalig nr 3 van de wereld Mikhael Gurevich op remise, Marcel deed hetzelfde met GM Haub, Erwin moest na een geweldige partij een jammerlijke remise toestaan tegen IM Braun en ook Oliver wist een IM, Roeder op remise te houden.

...
Er zijn zes reacties.

 

NIC 2021-2022 R4: resultaten en verslagen

 

Interclub R41234567Ongelooflijk goed. Perfect zelfs.

Zondag 20 maart 2022, omwille van de inhaaldag voor de verdaagde 4de speeldag het tweede luik van 3 opeenvolgende schaakzondagnamiddagen. Bij ons heel wat leden die deze week lid zijn geworden van de tweestreepjesclub. Gelukkig was de schade bij onze tegenstanders nog veel groter. Liefst 2 ploegen moesten een ploegforfait melden. Leopoldsburg 1 tegen BRA 5 en Zimmertoren 2 tegen BRA7.

Het was een serieuze puzzel om alle teams ingevuld te krijgen, maar het is gelukt. Nu afwachten of onze (enigszins verzwakte) teams ook resultaten kunnen halen. Ik heb er alvast goede hoop in.

...
Er zijn vier reacties.

 

NIC 2021-2022 R9: Resultaten en verslagen

 

Interclub R91234567

Wat was het een prachtige, zonnige zondagnamiddag. Misschien een beetje jammer om binnen wat te schaken, maar het mooie weer wist onze spelers wel te inspireren. Enkel BRA 1 moest het loodje leggen tegen de gedeelde leider in eerste afdelingen, verder een gelijkspel voor BRA 5 en winst voor alle andere teams. Mag ik de ploegkapiteins verzoeken hier een verslag van hun ontmoeting te posten?


Er zijn twaalf reacties.

 

NIC 2021-2021 R8: resultaten en verslagen

 

Interclub R812345BYE7Zeeeer goed.

Vandaag spelen we de 8ste ronde van de Interclub. Ondanks sabotage van de Interclubverantwoordelijke werd het toch een mooie middag met 4 overwinningen en 2 gelijke spelen. Nogmaals sorry Bram! Bedankt voor de sportiviteit om toch nog te komen spelen.

Mag ik de ploegkapiteins verzoeken hier een verslag van hun ontmoeting te posten?


Er zijn vier reacties.

 

NIC 2021-2022 R6: resultaten en verslagen

 

Interclub R61234567

Na een wat langer dan geplande winterbreak mogen we op 30 januari terug aan de slag in de NIC. Kunnen we het succes van de laatste gespeelde ronde (6 overwinningen en 1 nederlaag) evenaren en wie weet verbeteren? Dat komt u hier zondagavond te weten.

Mag ik de ploegkapiteins verzoeken om hier een verslag van hun ontmoeting te posten?

Dan wens ik iedereen nog veel succes toe!


Er zijn zes reacties.

 

NIC 2021-2022 R1: Resultaten en verslagen

 

Interclub R11234567Bedenkelijk.

Een nieuw seizoen is weeral van start gegaan. Met enkele nieuwe gezichten, maar ook enkele spelers die ons (tijdelijk) verlieten. De ambitie moet zijn om toch alle teams erin te houden. Al zal dat, met name voor BRA 1 niet makkelijk zijn. Ik heb misschien iets te vaak mijn wensen voor werkelijkheid gehouden en spelers als vast beschouwd terwijl ze dat niet expliciet hadden toegezegd. Wie zijn achterwerk verbrandt, ... zeker?

Mag ik de ploegkapiteins, maar ook andere spelers mogen, verzoeken hier een verslag van hun ontmoeting te posten? Laat ons opnieuw proberen een geweldige dynamiek te creeren.

...
Er zijn drie reacties.

 

NIC 2019-2020 R10: Resultaten en verslagen

 

Interclub R101234567

We hebben er anderhalf jaar op moeten wachten, maar eindelijk mogen we weer schaken.

Het was voor sommige ploegen nagelbijten. En het eindigde met wisselende resultaten.

Mag ik de ploegkapiteins verzoeken hier een verslag van hun ronde te posten?


Er zijn vier reacties.

 

 


Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!

Software van deze pagina laatst bijgewerkt op 01-Sep-2017

Copyright © 2014, Luc Pattyn