Netiquette

Met deze facelift stelt de website van Schaakkring Brasschaat zich open voor alle leden; elk lid kan naar hartelust artikels schrijven, of reageren op wat al geschreven werd. Met deze vrijheid komt natuurlijk ook een verantwoordelijkheid; anonieme berichten zijn niet mogelijk, en het geheel moet vriendelijk blijven en mag geen negatieve impact hebben op het beeld dat de buitenwereld heeft van onze club.

Onderwerpen

Deze website gaat in de eerste plaats over schaken; andere onderwerpen kunnen terloops ook aan bod komen mits ze meerdere clubleden zouden kunnen interessseren en niet tegen de basisgedachten van de club indruisen. Maar er zijn diverse onderwerpen die we echt wel willen mijden, zoals politiek, religie, en eigenlijk alles wat controversieel is of dreigt te worden.

Etiquette

Uiteraard is het de bedoeling dat het gezellig blijft. De toon zal dus vriendelijk zijn, alles wat negatief lijkt, kwetsend of beledigend is, dient absoluut vermeden te worden. Vermits verwacht mag worden dat sommige leden niet zullen deelnemen, en wetende dat niet-leden hoegenaamd niet kunnen deelnemen, zullen we absoluut vermijden negatief te zijn of te lijken over schakers en schaakclubs.

Moderatie

De webmaster en één of enkele moderatoren zullen op dit alles toezien. Zij kunnen artikels en reacties bijsturen, eventueel berichten inkorten, wijzigen, en zelfs volledig schrappen. Bij obstinaat misbruik kan de toegang tot de site ontzegd worden.

We rekenen op uw aller welwillende medewerking.

 

 


Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!

Software van deze pagina laatst bijgewerkt op 01-Sep-2017

Copyright © 2014, Luc Pattyn