Artikel

Dit is een nieuwsbericht; het verschijnt enkel op de home page.

 

 

Clubtornooi Braschil 2020 Toeschouwers Welkom !

  Erehaag

Weinig belangstelling? Het clubschaakevent Brasschil2020 dat voorzien was voor 20 deelnemers voor spelers van Brasschaat en Schilde ! .... maar 10 inschrijvingen (waarvan twee spelers niet van Brasschaat en niet van Schilde) BK in Brugge had wel + 140 deelnemers…Waarschijnlijk enkel jeugd ? Verder voor de geïnteresseerden… Het clubschaakevent Brasschil2020 loopt nog tot zondag 30 augustus aanvang steeds om 14u00 Een bezoekje brengen aan het schaakevent ….. Het zou tof zijn om jullie daar eens te ontmoeten… Locatie : Perron Noord , Licht Vliegwezenlaan 11, 2930 Brasschaat

 

Re :

 

Er zijn ook nog mensen die moeten werken, he Guy ! Ik kom morgen woensdag in de namiddag vanaf 15.00 zeker wel eens langs !

 

Gezellige sfeer

 

Je zou het niet verwachten in deze toch wel aparte periode, maar een echt schaaktornooi in een sympathieke setting is wel degelijk opnieuw mogelijk - met dank aan Guy's ondernemende geest. Toen ik vannamiddag een kijkje ging nemen, vond ik onze "pioniers" in gedachten verzonken en verspreid over een ruime, rustig gelegen open tent, exclusief voorbehouden aan de schakers. Iedereen krijgt een drankje aangeboden, zelfs bezoekers. Wie nog wil komen kijken, haast zich best: er zijn nog 3 ronden te gaan (en het is spannend).

 

 


Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!

Software van deze pagina laatst bijgewerkt op 03-Apr-2017

Copyright © 2014, Luc Pattyn