Artikel

Dit artikel verschijnt in de jeugd blog en op de home page.

 

 

Een zeer geslaagd jeugdtornooi

  Stapjes

Vorige zondag 6/12 was er de laatste jeugdles. Voor de beginners (stap 1 en 2) en de middengroepen (stap 3 en 4) organiseerden we hierbij een tornooi. Alle jeugdspelers werd gevraagd al om 9:30h aanwezig te zijn en we mochten ons verheugen op een grote opkomst. Bij de beginners hadden we 12 deelnemers en bij de gevorderden 19.

In 5 ronden mochten onze jongens en meisjes uitmaken wie de beste was. Bij de beginners was dat Kyan Liekens. Met 5 op 5 wist hij alle concurrenten van zich af te houden en het tornooi te winnen. Bij de gevorderden was Clara Van Hille de beste. Ook zij wist met 5 op 5 alle tegenstanders te vloeren en de eerste prijs in de wacht te slepen. Niet slecht voor het enige meisje in deze groep.

Vermits het 6 december was, bleek ook de Sint voorbij het G.I.B. gekomen te zijn. Alle kinderen gingen na een zeer geslaagd tornooi, naar huis met een zak snoep.

De volledige uitslag volgt later nog.

 

stapjestornooi 2016 folder

 

Hey Jan,

Stapjes tornooi 2016 zal plaats vinden op 23 januari. Ik heb bij Turnhout al een folder (van lage kwaliteit gezien) zou jij deze folder ook online willen plaatsen? Dan kan ik deze ook bij de jeugd van Schilde rondsturen.

Alvast merci Sigri

 

 


Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!

Software van deze pagina laatst bijgewerkt op 03-Apr-2017

Copyright © 2014, Luc Pattyn