Artikel

Dit is een nieuwsbericht; het verschijnt enkel op de home page.

 

 

Inschrijven voor Clubkampioenschap 22-23!

 

Beste Brasschakers, met wat vertrageng (zoals gewoonlijk) werd gisteren de laatste partij voor CK 21-22 gespeeld. De eindrangschikking vinden jullie onder "Intern", stijgers en dalers zijn gekend. Het nieuwe CK 22-23 zal van start gaan op 16 september. Wie daaraan wil deelnemen kan inschrijven via mail ( tornooileider@brasschaak.be ) of via WhatsApp ( leden vinden mijn gsm nr op de website )

 

Re:

 

.. stijgers en dalers zijn gekend..

 

Een proficiat voor de stijgers en heeeeeel veeeeeeel medeleven voor de dalers !

:-)

 

Neuw seizoen CK

 

Misschien is het mogelijk om een "voorlopige" opstelling bekend te maken. Misschien zijn al "outsiders" bekend, die een reeks komen versterken ? Reeks 2 was al een moeilijke, maar belooft volgend seizoen nog straffer te worden. Want zowel de dalers van reeks 1 als de stijgers van reeks 3 zijn te duchten tegenstrevers. Elke partij zal een invloed hebben op de eindstand. S p a n n e n d ! ! ! !

 

?

 

Leid ik uit jouw opmerking af dat jij al weet wie er stijgt en wie er daalt?

 

Testpartijen

 

De testpartijen die de stijgers en de dalers bepalen zijn gespeeld . Dus bv Willem en Koen zijn de stijgers naar groep 2. Jan Demarré daalt naar groep 2. Ook in groep 3 & 4 zijn de stijgers en dalers bekend. Of ze allemaal gaan aantreden én of er nieuwelingen zich zullen aandienen is afwachten. Maar spannend wordt het zeker !!!

 

 


Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!

Software van deze pagina laatst bijgewerkt op 03-Apr-2017

Copyright © 2014, Luc Pattyn