Artikel

Dit is een nieuwsbericht; het verschijnt enkel op de home page.

 

 

Corona verhindert voor tweede jaar op rij Nieuwjaarsreceptie

 

Beste leden,

Vooreerst wil ik iedereen een gelukkig, succesvol, maar boven alles gezond 2022 toewensen. Wat betreft de Nieuwjaarsreceptie van onze club die traditioneel de eerste vrijdag van januari plaatsvindt, wilde ik wachten op het resultaat van het overlegcomite van vandaag alvorens uitspraken te doen over het eventuele doorgaan. Het overlegcomite besliste om de geldende maatregelen niet te verstrengen. Maar als ik het Protocol Cultuur er op nalees meen ik te concluderen dat dit niet kan doorgaan. Niet-publiek toegankelijke evenementen indoor zijn niet toegelaten. Dat is in principe voor ons van toepassing. Zelfs als we aantonen dat het een publiek toegankelijk evenement is, dient dit zittend plaats te vinden, met mondmasker. Maar dat is uiteraard voor theater, bioscoop en dergelijke bedoeld. Schaken zelf lijkt me nog te kunnen doorgaan, omdat lokaal gezien we onder sport vallen en daarvoor andere regels gelden. Daar gelden de Maatregelen sport. Zoals u in een eerder bericht reeds kon lezen is de Zilveren Toren competitie 2022 volledig afgelast. Ik kan hieraan toevoegen dat de volgende ronde van de NIC (Ronde 5) op 16 januari door de KBSB ook al definitief afgelast werd. Hou het gezond en hopelijk tot binnenkort!

 

nieuwjaarsreceptie, CK en ZT

 

Ok Dave, bedankt. Ik denk dat het zowiezo niet verstandig zou zijn om nu een receptie te houden. Alvast ook van mij een gezond en gelukkig 2022 aan alle clubleden.

Vraagje 1: is het dan morgenavond een gewone clubavond? Met inhaalpartijen CK en alternatief tornooi? Vraagje 2: aangezien Zilveren Toren geannuleerd is, is het dan niet aangewezen om de kalender voor het CK bij te sturen?

 

 


Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!

Software van deze pagina laatst bijgewerkt op 03-Apr-2017

Copyright © 2014, Luc Pattyn