Artikel

Dit is een nieuwsbericht; het verschijnt enkel op de home page.

 

 

(Zeer summier) verslag over Schaakavond van gisteren

 

Vlak voor de partijen begonnen stelde ik voor om tijdens de partijen van elk bord wat fotos te nemen om er later een verslagje over te maken. We waren met ongeveer 10 man. Aangezien ik zelf ook moest spelen vertelde ik er al lachend bij dat als ik weinig fotos kwam trekken het een teken was dat ik er dan tegen Dirk Heyman heel slecht voor zou staan.

Dat laatste bleek echter wel zo uit te draaien. Ik kwam al van in de opening in een zeer gedrongen stelling te staan. En, ja, ... dan heb je natuurlijk wel andere dingen aan je hoofd dan af en toe een foto te komen trekken, he .

Dit resulteerde dus in een verloren partij voor mij. Na aflloop bleek dat de andere spelers hun partij al gedaan was. Geen fotos dus en dus ook maar een heel kort verslagje.

Als gedreven fiet-schaker deed het echter me wel veel plezier vast te stellen dat Ronny D'Heur vanuit Schoten en Christophe Bastiaens vanuit Mariaburg ook al fietsend naar de schaakavond gekomen zijn.

Veel meer dan dat kan ik over de schaakavond van gisteren niet zeggen.

 

Foto's

 

Het mocht niet zijn. Ik had me voorbereid om tegen mijn geaardheid in geduldig en strategisch te spelen tegen Ibrahim. Bij zet 7 week Ibrahim echter af van het Siciliaanse gedachtegoed en vanaf zet 8 vroeg ik me af wanneer hij zou opgeven. Ik heb voor jou dus wel enkele foto's voor jou kunnen maken Jan.

 

Foto's

 

Misschien dat je die foto's op de facebookpagina van Schaakring Brasschaat kan plaatsen.

 

 


Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!

Software van deze pagina laatst bijgewerkt op 03-Apr-2017

Copyright © 2014, Luc Pattyn