Artikel

Dit is een nieuwsbericht; het verschijnt enkel op de home page.

 

 

5 speeldagen in het GIB in juli en augustus

 

We kunnen eindelijk weer schaken in 't GIB ... maar helaas nog niet voluit gaan. Op 2 en 30 juli, en op 13, 20 en 27 augustus kunnen we gebruik maken van de beneden refter van het GIB. De andere vrijdagen zijn de refters helaas niet vrij. Iedereen welkom, uiteraard ook nieuwe leden! Wat je nog moet weten: De bar blijft nog gesloten. Breng dus best zelf een drankje mee. Mondmasker is nog steeds verplicht.

 

?

 

Wordt er nog een leuk evenement georganiseerd? Blitz bijvoorbeeld?

 

?

 

Blitz of Rapid kan, als iemand de organisatie op zich wil nemen.

 

Re :

 

Eindelijk, terug schaken !

Spijtig dat het maar 5 speeldagen zijn en dat de Rode Duivels nu vrijdag roet in het eten gooien.

De bar is nog gesloten ? Das niet erg ! Diegenen die mij op deze website een gelukkige 50ste verjaardag wensen / gewenst hebben ,krijgen van mij hun drankje dan wel later als de bar terug open is ! Je kan mij nog altijd feliciteren op mijn artikel van 24 feb !

Bij deze misschien een idee om tijdens de zomer eens met de fiets te komen schaken ? Geloof me, een fiets met goede verlichting en fietshelm is al wat je nodig hebt om je schaakavond nog toffer te maken. Met de auto afkomen is ook goed natuurlijk, maar als "fietsambassadeur van de club" :-) kan ik maar mijn best doen om het aantal aanwezigen wat op te krikken , he !

Mijn God ... ik kijk alleszins met grote ogen uit om deze zomer mijn fiets-schaakavonden op vrijdagavond terug te kunnen hervatten !

 

 


Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!

Software van deze pagina laatst bijgewerkt op 03-Apr-2017

Copyright © 2014, Luc Pattyn