Artikel

Dit is een nieuwsbericht; het verschijnt enkel op de home page.

 

 

Wat stelt Brasschaak vandaag voor ?

 

Met het overlijden van André is zeker een groot gat geslagen in de bestuursploeg van Brasschaak. Maar ik krijg meer en meer de indruk dat het gat steeds groter wordt ! Geen artikels meer, geen mededelingen van het bestuur, een aantal mandatarissen lieten weten geen deel meer uit te maken van het bestuur. De elo ratings zijn niet aangepast , enz.... !?!?! Kan het niet iets duidelijker aub ?????

Wat mogen we nog verwachten bij de start van een nieuw schaakseizoen? Of heeft CORONA dan toch een winnende positie ingenomen ? Schaakgroeten..... Leo

 

Re :

 

Troost u , Leo. Ik vind het ook echt wel ongelooflijk spijtig dat ik op vrijdagavond niet "face to face" kan gaan schaken.

Er is helaas geen andere keuze dan te wachten tot de schaakclubs weer open mogen gaan. Pas dan zullen we zien hoeveel leden er nog zullen komen opdagen en welke "ravage" corona in het ledenaantal aangericht zal hebben.

En zorg er ook voor dat je niet besmet geraakt. In mijn vriendenkring ken ik mensen van verschillende leeftijden, gaande van 20-ers tot mensen in de 40, die besmet zijn en hun symptomen zijn echt niet om te lachen !

 

 


Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!

Software van deze pagina laatst bijgewerkt op 03-Apr-2017

Copyright © 2014, Luc Pattyn