Artikel

Dit is een nieuwsbericht; het verschijnt enkel op de home page.

 

 

Jeugdlessen - uitstekend nieuws

 

Beste vrienden,

De afgelopen week hebben we in goede samenspraak met de Gemeente Braasschaat, een tijdelijke oplossing ter vervanging van ons vast clublokaal uitgewerkt. We hebben dan ook dezemorgen bevestiging gekregen dat we voor de jeugdlessen de refter van GIBO Driehoek mogen afhuren, en dit tot aan de Kerstvakantie.

Natuurlijk zal dit een beetje behelpen zijn, maar we willen wel onmiddellijk van start gaan!

Waar : GIBO Driehoek – refter lagere school

Adres : Het Heiken 47 – Brasschaat

Wanneer : Start op zondag 11 Oktober. 10h AM

Tip: Het Heiken is een straat met eenrichtings verkeer. De ingang van de school is in een kleine dwarsstraat die met paaltjes afgezet is. De ingang is tegenover het oranje afdak. Net zoals op de lagere scholen, zullen onze lesgevers een masker moeten dragen. Verder moeten we ook extra verluchten tijdens de pauzes indien mogelijk, dus best warme kleren meebrengen.

Gezin de COVID maatregelen, mogen we geen eten / drinken serveren tijdens de pauze. Indien nodig, mogen jullie wel iets van thuis meenemen.

We hebben hier voor de rest van het jaar de volgende dagen vastgelegd, en hopen hiermee een beetje van de achterstand van September in te halen : Oktober : 11, 18. Niet op 25 oktober November: 1, 8, 15 , 29 . Niet op 22 November December: 6, 13,20

Tot binnenkort, Mvg Stijn

 

 


Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!

Software van deze pagina laatst bijgewerkt op 03-Apr-2017

Copyright © 2014, Luc Pattyn