Artikel

Dit is een nieuwsbericht; het verschijnt enkel op de home page.

 

 

Ons Covid tornooi

 

Beste Brasschaker,

volgende vrijdag, 2 oktober, starten we met ons Covid tornooitje, als er voldoende interesse voor is weliswaar. De opkomst, de voorbije 3 weken, voor het Alternatief was maar povertjes en dus vrees ik er wat voor dat dat de komende maanden niet anders zal zijn. De laatste 3 vrijdagen zijn er 8 partijen Alternatief gespeeld. Steeds dezelfde leden, Wim, Leo G, Bas, Jan R, Jan DC en Koen VD hebben De Grasdries, ons voorlopig clublokaal, komen bezoeken. Een goed zaaltje, spijtig dat er zo weinig parkeergelegenheid is.

Om te weten of het de moeite loont het Covid tornooi te starten wil ik graag weten wie er wil aan deelnemen. De enige bedoeling van het tornooi is de gelegenheid bieden om een volwaardige partij te spelen zonder dat er enige dwang mee gemoeid gaat. Het is dus van geen belang hoeveel of hoe weinig rondes je deelneemt.

Wie heeft interesse? Graag een mailtje, een sms-ke of een WhatsApp-ke

 

Re :

 

Persoonlijk vind ik dat de kans op besmetting zeer klein is. We spelen immers met plastieken (dus geen houten) stukken die gemakkelijk ontsmet kunnen worden en er is voldoende ruimte tussen de spelers.

 

Zolang ik het met mijn werk en gezin kan combineren, kom ik af. Ik doe dus zeker mee .

 

Ook misschien even herhalen dat met de fiets komen leuker is dan je zou verwachten. Natuurlijk niet als het glad is. Met een regenpak valt het beter mee dan je denkt, maar ik begrijp dat dat niet voor ieder zijn meug is.

 

Ik kan maar mijn best doen om mensen te overhalen om te komen, he !

 

I love covid

 

Ik bedoel dus : het covid-tornooi:-) Of er een CK 2020-2021 komt, is lang niet zeker, dus : doe dan zeker mee aan dit tornooi hé!

 

#ikdoemee

 

2 oktober heb ik andere activiteiten. 9 oktober laatste ck match. Maar daarna doe ik mee!!

 

 


Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!

Software van deze pagina laatst bijgewerkt op 03-Apr-2017

Copyright © 2014, Luc Pattyn