Artikel

Dit is een nieuwsbericht; het verschijnt enkel op de home page.

 

 

We verhuizen!

 

Door omstandigheden kunnen we deze maand, en mogelijk ook volgende maanden, geen gebruik maken van de refters in het GIB. Ter vervanging wordt ons op vrijdag voorlopig het cultureel centrum Grasdries ter beschikking gesteld. Adres: Grasdries 2, Brasschaat. Vanaf nu vrijdag 4 september tot nader order!

 

Ik veronderstel dat je daar ook met de fiets terecht kunt ?

 

Ik bedoel : is het daar veilig om fiets buiten te laten staan ? Ik kom altijd met de fiets . Kunt ge daar ergens omkleden ?

 

Yes {smile}

 

Geweldig nieuws. Bedankt, beste bestuursleden! Zouden jullie de kalender op de website kunnen aanvullen (eventueel maand per maand)? Zodra er nog eens rapid op het programma staat, probeer ik te komen. Voor blitz is het misschien best te wachten tot de r-waarde voor Covid-19 verder daalt (m.a.w. tot het virus zich nog minder snel verspreidt). Online schaken is toch niet hetzelfde hoor doh Ik mis jullie!

 

wat uitleg over nieuw lokaal

 

Het lokaaltje op zich is best wel gezellig en het is er proper en rustig. Als je aan het raam zit te spelen passeren er af en toe mensen die hun hond uitlaten, die dan zeer verbaasd opkijken dat ze dan eigenlijk vlak naast een schaakbord wandelen. Je moet ook je eigen drank (met eigen glas) meebrengen alsook je mondmasker.

Het grootse nadeel van dit lokaal is dat er zeer weinig parkeerplaats is. Dit kan misschien een stimulans zijn om net zoals ik met de fiets te komen. De Bredabaan is tegen 20.00 op een vrijdagavond veel te druk en dan zal je misschien een andere weg moeten zoeken, maar ik kan jullie garanderen dat er niets zaliger is dan na een uur of 3 - 4 intens te schaken 's avonds langs de anders zo drukke Bredabaan te fietsen. Vooral het gedeelte buiten het centrum, is dan zeer rustig. Ik doe dit al enkele jaren zo en wanneer je dan thuis komt is je hoofd echt "leeg".

En als je met de fiets komt schaken, kan je tenminste zeggen dat schaken wel degelijk een sport is :-) !

 

 


Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!

Software van deze pagina laatst bijgewerkt op 03-Apr-2017

Copyright © 2014, Luc Pattyn