Artikel

Dit artikel verschijnt in de jeugd blog en op de home page.

 

 

Mooie prestaties op BSV jeugdtoernooi

 

Zias.jpeg
 ZiasOp zondag 26 november werd het 12e BSV jeugdtoernooi gehouden. In Bergen op Zoom streden bijna 60 kinderen in vijf verschillende groepen om de prijzen. Onder hen ook 6 leden van de Brasschaatse jeugd. Ze lieten zich allemaal van hun beste kant zien.

De broers Aaron en Zias speelden in de E groep met allemaal kinderen die les hebben in stap 1. Zias was de jongste van alle deelnemers en had nog moeite om steeds het hele bord te overzien. Maar hij speelde spannende partijen en was vaak nog als allerlaatste bezig terwijl de hele speelzaal al leeg was. Heel knap! Aaron liet zien dat hij al goed mee kan op dit niveau. Met een mooie score van 5/9 en een gedeelde vijfde plaats.

In de D groep toonden Lucas en Stijn dat ze al prima hun mannetje staan tegen stap 2 kinderen. Ook zij scoorden allebei 5/9 en kwamen slechts een half puntje te kort voor de derde plaats. Een prachtig resultaat.

Nog weer een groep hoger had Ilya een moeilijke start, maar toen hij eenmaal zijn draai had gevonden stroomden ook hier de punten binnen. Met een knappe 4,5/9 als eindscore.

En dan hebben we nog Constantijn in groep A. Hij was in deze hoogste reeks één van de favorieten voor het podium. Die favorietenrol maakte hij helemaal waar. Hij won het toernooi met een overtuigende score van 8,5/9.

Een dikke proficiat aan alle deelnemers voor deze fraaie prestaties! Alle resultaten zijn terug te vinden op de website van de organiserende vereniging BSV. Er is ook een prachtige fotoreportage gemaakt door Ilja Kalle, die is via deze pagina te bekijken.

 

 


Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!

Software van deze pagina laatst bijgewerkt op 03-Apr-2017

Copyright © 2014, Luc Pattyn