Artikel

Dit is een nieuwsbericht; het verschijnt enkel op de home page.

 

 

Europees kampioenschap Batumi

 

Hallo iedereen, Zaterdag hadden we vrij zalig, keileuk met papa gaan wandelen en gaan shoppen. De batterij is opgeladen en na een goed middagmaal (weer hetzelfde) zijn we vertrokken naar de zaal.

Oei Marie komt met een lang gezichtje "verloren"........

De spanning stijgt als Anthony na 3 uur nog speelt......4uur......5uur... yes daar is hij "gewonnen" goed zo Anthony.

We gaan een pita eten en dan naar het hotel.

 

De laatste vandaag...

 

De laatste loodjes en natuurlijk hopen we op een 2/2 voor onze Brasschakers. Momenteel zijn hun de scores heel mooi en zelfs bij een nederlaag kunnen broer en zus op een goed toernooi terugblikken, zonder meer.

Het is 1 op 2 geworden, waarbij Marie haar toernooi op een positieve wijze afsloot terwijl - als ik de blog mag geloven - Anthony helaas opnieuw door tijdnood werd geveld. Jammer voor Anthony, maar dankzij zijn fantastische start (3/3) heeft hij in elk geval kunnen ontdekken wat hem van de absolute top scheidt. En kan hij eraan werken om op de volgende WK (volgend jaar in oktober in Halkidiki (Griekenland)) de vruchten van dit EK te plukken.

Overigens - als ik me niet vergis - zouden enkele andere Brasschakers het terrein eerder op het jaar verkennen en er aan het amateur-WK deelnemen. Meteen kunnen ze belangrijke info meegeven over de goede eettenten, de ontspanningsmogelijkheden, de toernooicondities... Kwestie van Marie en Anthony bijna professioneel op het toernooi voor te bereiden.

Maar dit jaar is dit jaar en een dikke en welgemeende proficiat dus voor onze twee Brasschakers. Echt een prestatie om trots op te zijn...

 

 


Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!

Software van deze pagina laatst bijgewerkt op 03-Apr-2017

Copyright © 2014, Luc Pattyn