Artikel

Dit is een nieuwsbericht; het verschijnt enkel op de home page.

 

 

Europees kampioenschap Batumi

 

Blijkbaar heeft Anthony zijn klop gekregen na de partij van gisteren en bovenop door onduidelijke omstandigheden al 2 dagen in de steek gelaten door zijn trainer dus geen analyse, geen voorbereiding op zo een hoge niveau kan ook een doorslag geven zeker op zijn leeftijd... Spijtig want hij was in begint heel goed gemotiveerd een heel goed gestart... Marie zorgt wel toch voor mooie verassingen en mooie prestatie tot hier toe maar 1 partij verloren op 6 !!! Vandaag weeral in een totaal gewonnen stelling en door tijdnood accepteer ze de remise... Morgen eindelijk een vrije dag, het zal goed doen... We trekken morgen naar de stad, waarschijnlijk naar de dierentuin, er zijn nog veel interessante dingen te zien ook een groot "Bazar" soort imense markt met van alles,waar we kadootjes en souveniertjes kunnen kopen... We zullen zeker van genieten...

 

Groot gelijk...

 

Even van de rustdag genieten om de geest volledig vrij te maken, ze weer laten voelen hoe plezant het is om op het Ek te zijn, leuke dingen ontdekken... en er dan overmorgen weer vol tegenaan, enkel vertrouwend op eigen kunnen desnoods. Veel sterkte en niet vergeten: zowel Anthony's als Maries parcours zijn al fantastisch!

 

Foei trainer !!!

 

Wat de reden ook weze, eenn trainer coach is absoluut nodig op zo'n tornooi. Goeie moed aan alle deelnemers.

 

Pas binnengelopen bericht: Anthony wint!

 

Anthony heeft na een kleine dip (twee nederlagen op rij, hoewel... als je 3,5/4 haalt, val je automatisch tegen sterke opponenten), opnieuw met de overwinning aangesloten. Hij komt dus nu op 4,5/7 en als hij nog een keer kan stunten (hij speelt tegen een 1900 met wit), speelt hij in de laatste ronde voor de top 10. Hoe dan ook, een schitterend toernooi. Maries uitslag is nog niet binnen, maar ook zij kan nu al terugblikken op een fantastisch resultaat! Go, Brasschaak, go!

 

 


Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!

Software van deze pagina laatst bijgewerkt op 03-Apr-2017

Copyright © 2014, Luc Pattyn