Artikel

Dit artikel verschijnt in de jeugd blog en op de home page.

 

 

Europees kampioenschap Batumi

 

Het Europees kampioenschap jeugdschaak in Batumi is begonnen.

Het was een hele vermoeiende reis voor Ovi, Marie en Anthony Mitran samen met Ben en Daniel Dardha, de tussenstop in Budapest was wel leuk, daar hebben ze eerst een toertje met een open dubbeldekbus gemaakt en goed gegeten, dan was het tijd voor het 2de deel van de reis, hop naar Batumi. Ze zijn pas 's nachts aangekomen en hebben toch nog goed geslapen denk ik.

's Morgens na een goed ontbijt zijn ze begonnen aan de partij, onze kindjes zijn allemaal goed begonnen Daniel en Anthony hebben hun 1ste puntje binnen, Marie heeft remise. Ze zijn dus goed begonnen hopen dat het zo blijft!

 

Tof, Marie,...

 

dat je ons op de hoogte houdt van jullie avonturen in Batumi. Héééééééééééééél véééééééééééél succes aan jullie allemaal!

Overigens heb je niet enkel Daniel, Marie en Anthony: er is een hele Belgische delegatie aanwezig. Voor Emiel is het het tweede opeenvolgende grote toernooi: hij is waarschijnlijk rechtstreeks van het WK naar het EK afgereisd: zie chess-results.com/tnr144973.aspx?lan=1&art=25&fedb=BEL&turdet=YES&flag=30&wi=984

 

Fijn

 

Fijn dat de Brasschaatse jeugd weer van zich laat spreken in de internationale kampioenschappen.

Meer details kan je vinden op de officiële site.

PS: Batumi ligt in Georgië, aan de Zwarte Zee.

 

 


Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!

Software van deze pagina laatst bijgewerkt op 03-Apr-2017

Copyright © 2014, Luc Pattyn