Artikel

Dit is een nieuwsbericht; het verschijnt enkel op de home page.

 

 

Eigen lof stinkt

 

maar zolang uw computer geen reukdetector heeft, zult u er geen last van ondervinden. Bovendien komt het nieuws op deze website als een primeur. De andere media zullen daarover zo ontgoocheld zijn dat ze het nieuws waarschijnlijk niet eens in hun berichtgeving zullen opnemen.

Van 13 tot 15 januari nam bovengetekende deel aan een FIDE-cursus schaakcoaching en na analyse van zijn dossier (ervaring als schaakcoach, schaakpublicaties (ik was nog redacteur van een schaaktijdschrift), enz.) en verbetering van zijn examen werd hem de titel "FIDE Instructor" toegekend (enkel FIDE-trainer is hoger, maar dat laat mijn huidige ELO niet toe).

Na (vermoedelijke) bekrachtiging door de FIDE in maart en aanvaarding door de KBSB zal ik met die titel (jeugd)spelers gratis (want op kosten van de organisatoren) naar FIDE kampioenschappen kunnen begeleiden. Vanaf augustus 2014 zal de toernooizaal overigens enkel nog door FIDE-gediplomeerden kunnen worden betreden.

Vroeger had ook wijlen Philippe Van Speybroeck een FIDE-titel behaald (National Instructor), maar sinds zijn overlijden ben ik de enige die dergelijke machtiging heb (zal hebben).

Ik wil daar geen papieren titel van maken en zou nu al eens willen polsen of een schaakstage (maandag tot vrijdag) in de zomer geen succes kan zijn, ik dacht aan de eerste week van juli of de week van het toernooi van Brasschaat.

de officiële resultatenEn ja, de foto's om te bewijzen dat het niet ergens een homoniem van mij is

 

applaus

 

Proficiat he Philippe. Dan zijde nog wat minder thuis in de toekomst.... Koopt u maar ne goeie agenda dan ;)

 

Proficiat!!

 

Wauw! een dikke proficiat van de fam. Raats. Die schaakstage waar mag ik mij inschrijven?

 

Zeker interesse

 

Philippe, Thomas is wel geïnteresseerd in zo een stage.

 

TVB

 

Tijdens de weekdagen van het toernooi van Brasschaat is het geen enkel probleem om de zaal of foyer ter beschikking te stellen tijdens de dag. Dus locatie en materiaal is er al.

 

Congratulations

 

Dat kan onze jeugdwerking enkel maar een extra boost geven! SK Brasschaat is een prachtclub, met een toekomst. Een gepaste reactie op een artikel met als titel: "Eigen lof stinkt" laugh

 

 


Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!

Software van deze pagina laatst bijgewerkt op 03-Apr-2017

Copyright © 2014, Luc Pattyn