Artikel

Dit is een nieuwsbericht; het verschijnt enkel op de home page.

 

 

Blitz 1

 

De uitslag van het eerste deel van het blitztoernooi.

 

Erevoorzitter blaast weldra 90 kaarsjes uit

 

Jasper versloeg vanavond iedereen die op zijn pad kwam en dat bleek ook nodig, want Nils zat hem tot in de laatste ronde op de hielen. Met een broederlijke remise plaatsten Jasper en Constantijn het slotakkoord. Proficiat, Jasper!

Maar er liep nog iemand in de kijker: na een geslaagd Open van Brasschaat, waar hij vol bezieling over vertelde (twee overwinningen en remises tegen Walter Decleir en een Nederlandse 1800-speler), blitzte onze ere-voorzitter Cesar naar goede gewoonte 11 ronden volop mee. Vermits hij maandag zijn 90ste verjaardag viert, konden we dit niet laten voorbijgaan zonder een groepsfoto en "Lang zal hij leven". Een heel gelukkige verjaardag, Cesar!

Cesar wordt weldra 90 (blitzkampioenschap 09-09-2016).jpg

Vooraan op de foto: Toon, Nils, Cesar (jarig), Kevin en Constantijn; achteraan: Ovi, Dave, Julian en Jasper (winnaar van de avond); in de verte o.a. huidig voorzitter Bart, duidelijk ook een fervent snelschaker.

Als toemaatje nog dit citaat van Cesar: "Negentig jaar worden, dat is niks, maar blitzen met 3 minuten (nvdr: plus 2 seconden increment per zet), dat is wat anders!"

 

 


Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!

Software van deze pagina laatst bijgewerkt op 03-Apr-2017

Copyright © 2014, Luc Pattyn