Artikel

Dit is een nieuwsbericht; het verschijnt enkel op de home page.

 

 

Zwarte dag voor SK Brasschaat

 

Volgens de website van de Gazet van Antwerpen werd Bart dood teruggevonden in een hut in Oostenrijk.

De club verliest hiermee haar geliefde voorzitter. Een bijzonder minzame en behulpzame vriend voor Jan en alleman. We zijn in gedachten bij Heidi en haar kinderen en wensen hen veel sterkte toe in deze donkere tijd.

Rust in vrede, Bart

 

Vreselijk

 

Verschrikkelijk nieuws, geen woorden voor. Ik wens zijn vrouw en kinderen alle sterkte toe in de komende zeer moeilijke tijd.

 

Even stil !

 

Verschrikkelijk nieuws. Rust in vrede,Bart ! Sterkte voor Heide , hun dochters en familie.

 

Vreselijk

 

Bart heb hier geen worden voor we gaan je allemaal verschrikkelijk hard missen. Wil heidi, charlotte en emilie ook veel sterkte toe wensen. R.I.P

 

?

 

Volledige tekst ?

 

Geen woorden voor

 

Bart het enige wat ik nog hoop is dat je geen pijn hebt geleden . Rust in vrede mijn vriend .

 

Een laatste groet

 

In mijn herinneringen zul je altijd welkom zijn, Bart.

Rust in Vrede.

 

Rust zacht

 

Afscheid nemen is nooit leuk maar geen afscheid kunnen nemen is net zo erg. Wat een persoon beweegt om een bepaalde weg te nemen in zijn leven is niet voor iedereen te begrijpen maar zo zijn er meer dingen die we niet begrijpen. Een onnodige einde in ogen van velen, maar net zoals met schaken, van een afstand of ernaast lijkt alles simpel, maar wat weten wij ?? Voor de nabestaanden komt een moeilijke tijd aan en aan hen wens ik al mijn sterkte toe. Ik had graag een ander einde aan dit verhaal gewenst. Bart, rust zacht.

 

Vaarwel Bart

 

Woorden schieten te kort bij dit droeve nieuws. We zullen onze fijngevoelige, subtiele en aanstekelijk enthousiaste voorzitter erg missen en nooit vergeten. Wellicht had Bart het - zoals velen - lastig om al communicerend een uitweg te zoeken voor moeilijkheden. Hoe jammer dat hem en zijn gezin geen langer geluk gegund werd. Heel veel sterkte aan Heidi, Charlotte en Emilie! Mark (dankbaar dat ik Bart een beetje mocht leren kennen)

 

 


Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!

Software van deze pagina laatst bijgewerkt op 03-Apr-2017

Copyright © 2014, Luc Pattyn