Artikel

Dit is een nieuwsbericht; het verschijnt enkel op de home page.

 

 

Opsporing Bart

 

beste Bart we maken ons serieuze zorgen kan je aub iets van je laten horen. Iedereen is naar je opzoek dus laat aub iets van je horen. Als iemand anders iets hoort of ziet van hem gelieven direct contact op te nemen met de politie. Op het nummer 0800 30 300 en met het bestuur. Hier onder kan u een link vinden naar zijn opsporingsbericht. opsporingsbericht_hln

 

?

 

Waar je ook bent, hoop dat je gauw kan terugkomen.

 

Onze voorzitter

 

Kom snel terug Bart , iedereen mist je nu al !!

 

Bedrukte stemming

 

Beste Bart, Er heerste een bedrukte stemming op de club gisteren. Niemand wou zijn wedstrijd spelen omdat we allemaal zeer onder de indruk zijn. Kom snel terug aub zodat iedereen die je graag ziet (en dat zijn er heel veel) terug van jouw aangenaam gezelschap mag genieten.

 

Bart

 

Mee eens. Hopelijk ben je snel terug!

 

Sterkte

 

Waar je ook bent , Bart, wens ik je veel sterkte toe.

In mijn gedachten ben je OOK altijd welkom !

 

Bart kom a.u.b. terug

 

Bart kom toch a.u.b. terug. Voor een professionele tegenslag mag je niet alles opgeven. Er zijn ook privé-bedrijven die mensen met jouw capaciteiten kunnen gebruiken. Doe dit a.u.b. voor je familie en je vrienden. Voor iemand met jouw capaciteiten zijn er zeker nog kansen genoeg, je hebt al bewezen veel te kunnen organiseren en leiding te kunnen geven, je kunt een betere job bekomen dan het huidige. Misschien zul je een job vinden die nog beter meevalt dan de huidige situatie. Geef het een kans a.u.b.

 

waar zit je Bart

 

Wij denken heel hard aan Heidi en de twee meiden hoe die zich nu voelen zonder direct te weten waar hun man en papa is. Zoals Marc terecht zegt mag je voor een zakelijke tegenslag zeker al het andere niet opgeven. Mocht je naar je geliefde Rotterdam willen komen dan ben je uiteraard meer dan welkom zeker ook bij ons ben je meer dan welkom en door praten weet ik ook zeker dat gedachtes kunnen veranderen en wijzigen dat heeft een ieder wel eens nodig. Allen sterkte en laat zo snel mogelijk iets van je horen Bart je wordt node gemist. Marjolein en André Osinga

 

Of mocht je liever naar het Zuiden gaan...

 

Bart, ook ik heb dit jaar mijn deel gehad op professioneel vlak. Ik kan nu zeggen dat ik het langzamerhand te boven ben gekomen en ik ben nu al nieuwe mogelijkheden aan het ontdekken. Elk nadeel heb zijn voordeel. Het spreekt vanzelf dat je altijd ook bij mij welkom ben om tot rust te komen, om alles op een rijtje te zetten (de winterse landschappen en de rust in de bossen lenen er zich hier prachtig toe)... maar zoals André het zegt: denk - zoals wij - ook aan Heidi en je dochters.

 

Kom op Bart !

 

Het is een enorm lastige periode voor je! Zo veel is duidelijk. We maken het allemaal al eens mee . Privé, op het werk , in familiekringen of daar buiten ! Toch kennen we jou niet als iemand die er de brui aan geeft ! En bedenk dat geen enkel probleem niet kan opgelost worden. Je bent voor velen altijd een inspiratiebron geweest ! Nu is het misschien onze beurt om jou een helpende hand toe te steken ! Kop op en sta gerust aan de deur volgende vrijdag .See you soon !

 

Bart

 

Allée we hebben dan toch de eerste zondag zonder je overleeft. Het was niet gemakkelijk, je deed heel veel voor de club. We missen onze voorzitter echt enorm. Bart ik mis mijne maat op de club. Ik kon altijd super goed met je lachen en omgekeerd. Ik hoop dat je snel terug komt maat !!!!!!

 

?

 

Beste Bart, Je hebt heel wat vrienden die bezorgd om je zijn, ik ben er een van. Ik hoop dat al die vriendschap een steun voor je is in de moeilijke situatie waarin je nu zit. Hopelijk tot snel bij jouw mooie schaakclub.

 

 


Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!

Software van deze pagina laatst bijgewerkt op 03-Apr-2017

Copyright © 2014, Luc Pattyn