Artikel

Dit is een nieuwsbericht; het verschijnt enkel op de home page.

 

 

Vice-kampioen op SVB-tornooi

 

Mede dankzij de steun van onze Falaen-fans in Frankrijk wist Brasschaat een mooie 2de plek op het SVB-tornooi te realiseren.

De opzet van het tornooi was dit jaar anders. Zo werd er niet meer met rechtstreekse uitschakeling gewerkt, maar was het een round robin tornooi. Een misstap kon dus makkelijker rechtgezet worden. Nieuw was ook dat tijdens elke ontmoeting 2 sporten geloot werden.

Uit ervaring wisten we dat badminton onze minste sport was. Met 4x schaken, 4x voetbal en 2x badminton mochten we dus zeker niet klagen.

Helaas waren onze voetbalresultaten ook niet schitterend. Veel inzet, maar het ontbrak ons aan technisch onderlegde spelers die een actie konden maken.Het resultaat: 0-4 tegen Oostende, 0-5 tegen Zottegem en 3-6 tegen Opwijk. In de laatste match probeerden we tegen Lommel een andere tactiek: trachten de 0 te houden, dan hebben we toch zeker 1 punt. laugh En het werd zowaar 1-0 voor ons.

Uit onze 2 badmintonpartijen daarentegen wisten we er zelfs 1 te winnen: tegen Opwijk met 5-3, de andere ging tegen Oostende met 6-2 verloren.

Gelukkig werd er ook geschaakt. In het schaken stond er geen evenwel geen maat op SK Brasschaat. Achtereenvolgens werden Oostende met 5-3, Brugge met 5,5-2,5, Opwijk met 5-3 en Lommel met 4-4 naar huis gestuurd.

Het resultaat van dit alles was dat we geen enkele ontmoeting verloren en de slotwedstrijd zelfs wonnen. Goed voor een 3/5 en een tweede stek, achter Opwijk.

Eindstand:

  1. Opwijk 4/5
  2. Brasschaat 3/5
  3. Oostende en Zottegem 2,5/5
  4. Lommel en Brugge 1,5/5

 

Volgend jaar is er opnieuw een volwaardig SVBT-tornooi in Oostende. Hopelijk terug met 8 teams. Ik stel voor dat we nu al beginnen te trainen om het nog beter te doen!

 

knap !

 

Met dank aan onze organisator van dienst : Dave. Alleen maar positieve reacties gehoord.

 

 


Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!

Software van deze pagina laatst bijgewerkt op 03-Apr-2017

Copyright © 2014, Luc Pattyn