Artikel

Dit is een nieuwsbericht; het verschijnt enkel op de home page.

 

 

update

  Vraagteken

zeg luc,

kan het dat de website een soort van update heeft gekregen? bv.

-de titels zijn niet meer in het vet

 

Raadsel

 

Goed gezien. Ik weet niet wat er gebeurd is, Michiel, maar ik denk dat het nu terug is zoals voorheen.

toegevoegd: na enig speurwerk is dit mijn vermoeden: jij en ik gebruiken Google Chrome; Chrome versie 32 is uitgekomen op 14-JAN-2014 (ref, klikken op "[show]" in de groene balk), en Chrome updates gebeuren per default automatisch.

Nu wordt het erg technisch: mijn titels en hyperlinks hadden een CSS font-weight van 600, waar men meestal "normal" (=400) of "bold" (=700) gebruikt (maar ik wou iets tussenin). Ik vermoed dat de nieuwste Chrome 600 lager inschat dan de vorige versies; ik heb nu (hopelijk) overal "600" vervangen door "bold".

 

alleen 1 fout

 

je kan bij de berichten editor geen specifieke blog selecteren en ook geen bijgaand beeld!!

 

Huh?

 

Wie een reactie schrijft kan geen beeld-uit-lijstje toevoegen, en de reactie komt uiteraard in dezelfde blog als hetgeen waarop men reageert; ook het "wie kan dit lezen" lijstje kan korter uitvallen door eerder gemaakte keuzes. Maar wie een artikel aanmaakt kan alles kiezen (blog, beeld en publiek), dat is al lang zo. Of zie jij iets dat ik niet zie?

 

oh

 

o ja! oeps

misschien moet je proberen om er voor te zorgen dat je het lettertype of de lettergrootte kunt veranderen (het is maar een idee!)

 

 


Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!

Software van deze pagina laatst bijgewerkt op 03-Apr-2017

Copyright © 2014, Luc Pattyn