Artikel

Dit artikel verschijnt in de Interclub blog en op de home page.

 

 

NIC 2013-2014 R6: nabeschouwing. Topdag voor invallers

 

Markante vaststelling. De invallers deden voorbije zondag flink hun duit in het zakje. Meestal is het een ondankbare taak om in een hogere ploeg sterkere tegenstand partij te geven. Maar niks daarvan.

In het eerste zorgden Mark en Jan beiden voor remises die uiteindelijk resulteerden in een gelijkspel. In het tweede ook twee degelijke remises voor Johan en Reinout, enkel Redi liet zich het volle punt ontfutselen. En wat te zeggen van het derde. Daar waren de reserven (Pol en Walter) goed voor 2 overwinningen, zodat vaste spelers Angelique en Dave maar voor 1 halfje moesten zorgen voor de ploegoverwinning. Het werden er uiteindelijk 2. In de 4 ook weer twee degelijke remises voor Anthony en Ovi. In teams 6 en 7 werden geen reserven opgesteld. In het achtste plaveiden reserven Christiaan en Cyriel met 2 overwinningen de weg naar een droge 3,5-0.5. In Brasschaat 9 was enkel Constantijn invaller, maar tegen titelkandidaat Hoboken ging hij erg collegiaal mee onderuit. Enkel Joppe wist daar een halfje te scoren.

Sommige van onze tegenstanders schrijven leuke verslagen Lees zeker ook eens het relaas van de vorige ontmoeting in Opwijk.

 

 


Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!

Software van deze pagina laatst bijgewerkt op 03-Apr-2017

Copyright © 2014, Luc Pattyn