Artikel

Dit is een nieuwsbericht; het verschijnt enkel op de home page.

 

 

CK ronde 6

 

Veel volk gisteren, op ronde 6 van het CK. Het gebeurt niet vaak dat er slechts één partij wordt uitgesteld.

Luc, ( goe bezig met 4 op 5 ) geeft in de A-reeks, hoewel gewonnen tegen Wim, toch de leiding af aan Dave die, door van Toon te winnen, nog steeds het maximum ( 4 op 4 ) van de punten heeft en nu méér SB punten totaliseert dan Luc. Ook Stijn heeft nog geen steekje laten vallen ( ook 4 op 4 ) en schuift naar de derde plaats.

In de B-reeks moet Wilfried ( 4,5 op 5 ) genoegen nemen met een remise tegen Evert. Hij blijft wél aan de leiding vóór Koen ( 4,5 op 6 ).

Robbe en Thomas, eerste en tweede in de C-reeks hebben hun eerste onderling duel uitgevochten. Thomas won en is nu de enige in reeks C die al zijn partijen ( 4 op 4 ) heeft gewonnen. Robbe staat nog wel eerst met 5 op 6.

Ook in de D-reeks staat de ( iets oudere ) jeugd, Sebastiaan en Julian hoog gerangschikt, maar helemaal bovenaan staat onzen oudste, Cesar. Julian, vorige week nog aan de leiding, verloor van Staf waardoor Cesar en Sebastiaan over hem naar 1 en 2 schuiven. Cesar, tevreden over zijn prestatie, vindt het voorlopig zo wel genoeg geweest en beloont zichzelf zowaar met een reis ( peins ik toch, want hij heeft de komende vijf rondes om uitstel gevraagd. Doe ze de groeten in Amerika.

 

 


Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!

Software van deze pagina laatst bijgewerkt op 03-Apr-2017

Copyright © 2014, Luc Pattyn