Artikel

Dit is een nieuwsbericht; het verschijnt enkel op de home page.

 

 

Start van het nieuwe CK

 

A.s. vrijdag gaat het nieuwe clubkampioenschap van start, met 46 deelnemers, dat zijn er drie méér dan vorig seizoen. Nadat de club het overlijden van twee trouwe leden, Paul en Dick, heeft moeten incasseren hebben ook nog Guy, Johan, Filip, Eduard, Bjorn en Gilbert afgezien van deelname aan het CK dit seizoen. Anderzijds verwelkomen we als nieuwe deelnemers René en Tonnie in de A-reeks, Leo in de B-reeks, Thomas, Ovi en Anthony in de C-reeks en Sebastiaan, Walter, Siegfried, Maarten en Sam in de D-reeks.

Omdat de A-reeks uit twaalf deelnemers bestaat zal dit tot gevolg hebben dat er vier spelers uit de A-reeks zullen dégraderen ( lap, daar valt voor mij niet aan te ontkomen ). Ook in de B- en de C-reeks zijn er daardoor vier dalers.

Waar valt naar uit te kijken dit seizoen, uiteraard in de eerste plaats of Stijn doorgaat op zijn elan en zijn titel kan verlengen, of zouden Marc ( uittredend kampioen ), Toon of René stokken in de wielen kunnen steken.

We zijn ook benieuwd of Leo, als nieuwe deelnemer in de B-reeks naar de kop zal spelen en Wilfried het vuur aan de schenen zal kunnen leggen. Ook Koen, Bart en misschien wel vooral Evert zouden voor extra spanning kunnen zorgen.

In de C-reeks is de jeugd ( Thomas, Robbe en Anthony ) sterk vertegenwoordigd, en wie hun prestaties op het Open Brasschaat heeft gezien weet dat ze zullen meestrijden voor een promotieplaats.

En wie zullen we in de D-reeks zien uitblinken. Doet Staf een nieuwe poging om te promoveren ten nadele van Walter G. of Cesar. Als je het mij vraagt, ik verwacht vuurwerk van enkele nieuwkomers. Ze zijn met z'n vijven, de niet geklasseerde spelers, maar ik verwacht er twee aan de kop van reeks.

 

 


Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!

Software van deze pagina laatst bijgewerkt op 03-Apr-2017

Copyright © 2014, Luc Pattyn